Tulpenprojecten
15543
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15543,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Rol

Adviseur en coördinator

Datum
Tulpenprojecten

Tulpen.nl

Doel: Hoe geeft je online nog meer zichtbaarheid aan de producten van Tulpen.nl? Voor welke uitstraling en content kies je?
Resultaat: Een consitent jaarrond contentkalender voor Facebook en Instagram en advies over de juiste uitstraling en nieuwe fotografie.

 

Floradelfensis

Doel: Op welke manier kan de sierteelt ingezet worden om de toerist te leiden door de stad?

Resultaat: Door een tulpenroute te creëren van een lint van tulparrangementen langs de bezienswaardigheden waarbij het verhaal van de tulp wordt verteld.

 

Stichting Delft Bloeit

Doel: Hoe kunnen we een braakliggend stuk grond veranderen in een kleurrijk geheel?

Resultaat: Ik adviseerde de initiatiefnemer over de mogelijkheden van landscaping. Hierdoor ontstond een tulpenplukveld midden in het centrum. En zo ook voor elke inwoner een tulp.

 

Bloemencorso Bollenstreek

Doel: Hoe promoot je naamsbekendheid op één dag en bij één miljoen mensen?

Resultaat: Door mee te rijden in het Bloemencorso van de Bollenstreek. De visual van de oranje tulpen op de bedrijfswagen was het uitgangspunt en voerden we door in de arrangementen. Dit resulteerde in een mooie 2e prijs.

 

Tulpenarrangementen

  • De tulp “Garden of Clusius” voor de doop. De Hortus in Leiden kreeg deze tulp aangeboden ter ere van haar 425e verjaardag.
  • In de TeamNL Lounge voor het EK Hockey.