Tulpen projecten
15543
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15543,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
Rol

Adviseur en coördinator

Datum
Tulpen projecten

Floradelfensis

Doel: Op welke manier kan de sierteelt ingezet worden om de toerist te leiden door de stad?

Resultaat: Door een tulpenroute te creëren van een lint van tulparrangementen langs de bezienswaardigheden waarbij het verhaal van de tulp wordt verteld.

 

Stichting Delft Bloeit

Doel: Hoe kunnen we een braakliggend stuk grond veranderen in een kleurrijk geheel?

Resultaat: Ik adviseerde de initiatiefnemer over de mogelijkheden van landscaping. Hierdoor ontstond een tulpenplukveld midden in het centrum. En zo ook voor elke inwoner een tulp.

 

Exposure via het corso

Doel: Hoe promoot je naamsbekendheid op één dag en bij één miljoen mensen?

Resultaat: Door mee te rijden in het Bloemencorso van de Bollenstreek. De visual van de oranje tulpen op de bedrijfswagen was het uitgangspunt en voerden we door in de arrangementen. Dit resulteerde in een mooie 2e prijs.

 

Arrangeren tulpen

-De prefect van Hortus Botanicus, Paul Kessler verrichtte de doop van de tulp “Garden of Clusius”. De Hortus heeft deze tulp aangeboden gekregen ter ere van haar 425e verjaardag.
-Voor het EK Hockey dat plaatsvond midden in de zomer arrangeerde ik de TeamNL lounge met oranje tulpen. Het Hollandse icoon is ook buiten het seizoen geliefd bij sportevenementen.