Blog: Geluk en gezondheid
15804
post-template-default,single,single-post,postid-15804,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Blog: Geluk en gezondheid

Mijn bedrijf heet Creatizz; een samenvoeging van Creatie en Business. De sierteeltsector heeft zoveel mooie producten. En zij dragen bij aan ons welzijn: geluk en gezondheid. En juist deze producten wil ik graag promoten. Dat kan fysiek op een bepaalde locatie en ook communicatief, online of offline. Alles draait om de zichtbaarheid, want wat je niet ziet kan je ook niet beleven of kopen.
Maar hoe promoot je een product op een unieke manier? Het antwoord is creativiteit.

Groen is het antwoord
Er wordt mij vaak gevraagd hoe ik aan mijn ideeën kom? Wanneer je duidelijk weet wat je wilt overbrengen en waar je passie ligt is het een kwestie van creatief denken en mensen verbinden. Natuurlijk gaat dat niet vanzelf. Om dit proces op gang te brengen of te versnellen is het noodzakelijk dat je hier de goede voorwaarden voor schept. Wat voor mij heel goed werkt is tijd doorbrengen in de natuur; een wandeling door de duinen en over het strand. Want groen versterkt mijn creatieve geest. Ook de zee in combinatie met de eindeloze luchten geven mij veel inspiratie.

Blue Mind
Niet alleen ervaar ik dit, het is zelfs wetenschappelijk bewezen. Uit neuro-onderzoeken van bioloog Dr. Wallace J. Nichols blijkt dat mensen in de natuur en in het bijzonder aan het strand met uitzicht op de zee, in een creatieve stemming komen. Dit noemen ze de Blue Mind. Dat is de reden waarom we worden aangetrokken door meren, rivieren en oceanen. De nabijheid van water geeft onze geest en lichaam rust. Het is een gevoel van vrijheid en ruimte en stimuleert de creativiteit.

Emotie
Wat ben ik dankbaar dat ik ín de Bollenstreek woon, dat grenst aan de duinen en daarbij de zee. En waar jaarrond de mooiste bloemen en planten te vinden zijn. Via mijn blogs wil ik het verhaal vertellen over mijn bedrijf, het creatieve PR bureau voor de sierteeltsector. Want de producten zijn zoveel meer dan decoratie, ze zijn emotie, zij maken de verbinding tussen mensen.

Zij geven positiviteit en brengen hoop. Een stukje puur geluk en belangrijk voor onze gezondheid.

*Sierteelt: de teelt of kweek van siergewassen, zowel in de volle grond als onder glas en in plastic tunnels. Bloemen, planten, bollen en bomen.